Revalidatie bij sport

Revalidatie bij sport gerelateerde klachten

Afspraak maken? klik of bel: 0318-41 63 79

Mocht je onverhoopt een blessure krijgen, dan is het belangrijk dat hier adequaat mee om wordt gegaan. Blijf je te lang doorlopen met klachten kan het langer duren voordat je blessure weer hersteld is. Vervelend voor jezelf en als je een teamsport beoefend… voor je team.

Blessure opgelopen?
Er zijn een aantal dingen belangrijk om te onthouden:

  • Over je eigen fysieke gesteldheid heb je een grote verantwoordelijkheid. Zorg dat je opgelopen of aankomende blessures tijdig meldt.
  • Er zullen door het paramedisch team( de fysiotherapeut) afspraken gemaakt worden met de geblesseerde speler(s)de s moet weg, hier moeten de spelers de s moet weg zich ook aan houden met het oog op hun herstel. Het zal hier gaan om afspraken over belasting, belastbaarheid, oefeningen en controle-afspraken.
  • Herstellende spelers kunnen nooit zonder toestemming van verzorger/fysiotherapeut een ander soort sport beoefenen dan je eigen sport.
  • Het kan zijn dat je blessure te ernstig is om op de club te verhelpen. Je zal dan geadviseerd worden om bij de fysiotherapeut te starten met je herstel.
  • Fysiotherapiepraktijk Lagerwey/van Dartel is er altijd om te helpen en te adviseren, om de blessure te verhelpen en te voorkomen dat er weer een nieuwe blessure zal optreden.

In principe geldt: heb je last van een blessure? Aarzel niet en bel of mail met één van de specialisten van het fysiotherapeutisch team.


Afspraak maken diagnostisch spreekuur
Heb je last van klachten en wil je gebruik maken van een geheel vrijblijvende fysiotherapeutische screening en diagnose? Klik dan HIER en maak een afspraak.

Fysiotherapie Bennekom

In onze fysiotherapie praktijk in Bennekom werkt een (jong) enthousiast team van 5 therapeuten.

Voor ons zijn individuele aandacht voor u als bezoeker van onze praktijk en waar nodig een multidisciplinaire aanpak van uw zorgvraag, belangrijk binnen de visie van onze fysiotherapie praktijk.

Wij proberen u van goede zorg te voorzien binnen een rustige (werk)omgeving.

Contact

Molenstraat 60
6721 WP Bennekom
tel. 0318 - 41 63 79

Copyright © Fysiotherapiepraktijk Lagerwey / van Dartel